FC Timisoara, FC Vaslui si Steaua, daca trece de Ujpest, isi vor afla vineri (incepand cu ora 14.00) adversarii din tururile preliminare ale Ligii Campionilor, respectiv Europa League. La tragerea la sorti de la Nyon, banatenii ar putea juca impotriva colosilor de la Sahtior, Celtic sau Sporting Lisabona, in timp ce FC Vaslui si Steaua se asteapta la echipe mai slab cotate din Europa.

Liga Campionilor - turul 3 preliminar

La tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Sahtior este cap de serie cu cel mai bun coeficient UEFA. Alaturi de Sahtior mai sunt Celtic, Sporting Lisabona, Anderlecht si Panathinaikos. Posibilii adversari ale acestor cinci echipe vor fi FC Timisoara, FC Dinamo Moscova, FC Twente si Sivasspor. Cluburile care vor iesi victorioase din aceasta dubla mansa vor trebuie sa treaca, in turul urmator, fie de Arsenal, Olympique Lyon, Sttutgart, Fiorentina sau Atletico Madrid pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor.

Europa League - turul 3 preliminar

Unele dintre cele mai titrate echipe de pe continent isi vor indrepta atentia spre tragerea la sorti care va programa meciurile din turul trei preliminar al Europe League. FC Vaslui, posibil Steaua, AS Roma, PSV Eindhoven, Hamburg, in total 110 echipe vor fi implicate la tragerea la sorti de la Nyon, insa 40 dintre ele vor fi eliminate din start dupa ce se incheie turul doi preliminar, acolo unde Steaua a invins cu 2-0 pe Ujpest in prima mansa.