Fostul jucator al lui Arsenal, West Ham si Celtic - John Hartson a fost diagnosticat cu cancer la creier. Jucatorul de 34 de ani s-a prezentat la spital cu dureri de cap ingrozitoare, iar verdictul medicilor a fost dramatic: cancer testicular, care s-a exitins la creier. Hartson va incepe chimioterapia imediat.

Fostul club al lui Hartson, Celtic, a tinut sa-si arate sustinerea pentru jucatorul care i-a reprezentat timp de 5 ani in 146 de partide. "John Hartson este un om pentru care clubul Celtic are un respect imens. Toata lumea ii tine pumnii lui John in aceste clipe extrem de grele", se arata intr-un comunicat al clubului Celtic.

"John s-a plans de dureri de cap ingrozitoare in ultimul timp si ajunsese intr-o asa stare incat si-a dat seama ca ceva nu era in regula", a povestit un prieten al fotbalistului pentru The Sun. "A fost devastator pentru John si familia sa. Tatal lui nu se dezlipeste de langa patul de spital. Imbucurator este ca doctrii sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia bolii si John va incepe chimiotereapia imediat".

John Hartson a fost cel mai scump adolescent transferat la un club in istoria Angliei: Arsenal a platit clubului Luton 2,5 milioane lire sterline pentru el.

Vezi aici un video dedicat de fanii lui Celtic lui Hartson