Tehnicianul portughez al lui Inter Milano a strambat din nas cand a vorbit de lotul pe care il are la dispozitie pentru acest nou sezon. Totusi, Jose Mourinho intelege problemele financiare prin care trec cluburile de fotbal, inclusiv Interul. "Nu am la Inter lotul visurilor mele, dar trebuie sa ne adaptam realitatii. Vom munci mai mult, dar nu pot sa fac miracole, nu sunt Harry Potter sau Merlin", a spus Mourinho.

"Nu sunt fericit ca am 28 de jucatori in lot si, totusi, sa nu formeze lotul visurilor mele. In Liga Campionilor? Calitativ nu suntem in primele 3-4 echipe din Europa, se va munci mai mult, dar nu pot face miracole, nu sunt Merlin sau Harry Potter", a spus Mourinho pentru Gazzetta.

Inter nu a vandut niciun jucator in aceasta vara, iar portughezul nu prea a avut bani de cheltuit pe transferurile pe care si le dorea. "Nu vreau sa critic clubul, sunt constient ca nu putem cheltui prea mult in conditiile in care nu am facut nicio incasare. Nu sunt critic, dezamagit sau suparat: nu este lotul pe care mi-l doresc, dar asta este realitatea, iar obiectivul acestor jucatori este sa se adapteze situatiei actuale. Nu-i pot cere mai mult presedintului Moratti: vom munci mai mult, dar nu pot sa fac miracole", a adaugat Mourinho.

Vezi aici interviul lui Jose Mourinho