Viitoarea adversara a Stelei din turul al doilea preliminar al Europa League, Ujpest Budapesta a pierdut meciul de verificare cu o echipa romaneasca. Pandurii lui Sorin Cartu au castigat partida amicala de joi seara de la Budapesta, scor 3-1.

Gazdele au deschis scorul in minutul 56, prin Peter Kabat, iar dupa numai 12 minute Zoltan Pollak a fost eliminat pentru un falut dur asupra lui Rusu. Pandurii au jucat in superioritate numerica si au reusit sa castige partida pe final. Ribic, Raskovic si Lutu au marcat trei goluri in patru minute si Pandurii s-au impus cu 3-1.

„Nu a fost decat un meci obisnuit de verificare in care am urmarit sa vedem la lucru echipa in acest stadiu al pregatirii. Nu putem spune mare lucru pentru ca suntem abia la inceput si nici nu se poate spune ca a fost un joc deosebit de spectaculos. Suntem intr-un stadiu de pregatire de inceput si am vrut sa vad jocul nostru si de aceea l-am considerat un meci de pregatire si am facut si doua echipe echilibrate. Valoric am ales doua formatii apropiate pentru repriza I dar si a doua”, a declarat Cartu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Echipa de start Pandurii Tg. Jiu: Mingote - Popete, Martinovic, Chibulcutean, Grecu, Hidisan, Nalati, Stanga, Vasilache, Stromajer, Tilinca. Au mai evoluat pe parcursul partidei: Stanca, Kutlacic, Cardoso, Tiago, Murgan, Mandrean, Rusu, Pacurar, Ribic, Raskovic, Rada.