Pentru a-si asigura serviciile portughezului Cristiano Ronaldo, Realul a scos din vistierie 94 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Cu toate acestea, lusitanul spune ca valoreaza mai mult decat suma platita de Florentino Perez pentru a-l face galactic, informeaza AS.

"Cred ca valorez chiar mai mult de 94 de milioane de euro, atat cat a platit Realul pentru mine. Toata lumea spune ca nu, eu spun ca da. Spre deosebire de alti jucatori eu nu am avut un idol in copilarie. Am evoluat numai din placerea de a juca fotbal. Pot sa spun ca idolul meu este mingea", a declarat Ronaldo.

Lusianul nu se declara in totalitate multumit cu numarul pe care l-a primit la Real (ar fi vrut tricoul cu numarul 7), dar spune ca si cu 9 au evoluat nume mari de-a lungul timpului pe Bernabeu (*/cum ar fi Alfredo di Stefano).

"Numarul 9 este unul mitic pe Bernabeu si trebuie sa-i fac cinste prin ceea ce voi face pe teren. Sincer sa fiu as fi vrut numarul 7, dar era al capitanului Raul. Puteam sa plec de la Manchester din 2008, dar nu era niciun acord intre cluburi. M-am obisnuit deja cu speculatiile din jurul meu. Cred ca am luat decizia buna semnand cu Madridul", a conchis Cristiano.

Ronaldo a fost dorit de Real Madrid inca din vara anului 2008, dar United nu a vrut sa-i dea drumul jucatorului portughez. Pana la urma, lusitanul a ajuns la Madrid in acest an pentru nu mai putin de 94 de milioane de euro.