Ros-albastrii au pierdut ultimul amical din stagiul de pregatire din Austria, elevii lui Cristiano Bergodi fiind depasiti cu 2-1 de TSKA Sofia. Cu toate acestea, tehnicianul italian este optimist, Bergodi fiind de parere ca formatia din Ghencea este la doi jucatori distanta de titlu.

"Nu este un esec care sa ne poata da peste cap. Nu-mi place sa pierd, dar nici nu fac o drama după o astfel de partida. Suntem in plina perioada de pregatire, iar eu sunt satisfacut de ce am realizat in aceste doua saptamani, inclusiv in aceasta seara. Suntem in grafic. Am nevoie de dubluri pe posturi, pentru a nu simti lipsa eventualilor titulari, pana la ora primului meci cu Ujpest vom mai achizitiona doi jucatori. Nu-mi cereti acum numele lor, dar veti vedea ca e vorba de fotbalisti buni, care vor ridica nivelul de joc al echipei. Sunt sigur ca vom trece de Ujpest! In campionat, debutul e dificil, dar avem timp sa reglam ce nu merge inca asa cum ne dorim cu totii", a declarat Cristiano Bergodi (gsp.ro).

In afara de infrangerea cu TSKA (2-1 pentru bulgari, au marcat Rui Miguel (13) si Kiril Kotev (57), respectiv Surdu (88), pentru bucuresteni), Steaua a inregistrat trei victorii, 3-0 cu NK Celje, 2-0 cu Bohemians Praga si 1-0 cu Dinamo Zagreb.

Steaua va intalni pe FC Ujpest in turul doi preliminar al Europa League, prima mansa se va juca in Ghencea, pe 16 iulie, iar turul la Ujpest, pe 23 iulie.