Cluburile din Liga 1 il sustin pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si avertizeaza ca vor "pune lacatul pe poarta" daca ANAF nu-si schimba hotararea de a mari tva-ul datorat de catre cluburi "de la 16 la suta la 68 la suta". "Toate sporturile nationale se vor inchide", a spus Gigi Becali despre decizia ANAF.

Gigi Becali, patron Steaua: "Noi suntem la zi cu toate darile. Daca decizia ANAF ramane valabila, atunci se va inchide fotbalul. ANAF vrea sa ne distruga. In momentul de fata ANAF-ul da dovada de dusmanie. Toate sporturile nationale se vor inchide. Nu e normal sa nu-ti poti plati sportivii prin conventii civile.

Nu sunt probleme cu salariile la Steaua, dar daca se schimba situatia, avand in vedere situatia ANAF-ului, noi vom inchide portile si gata. Va incepe revolutia. Vor sa imi faca o rautate mie. Nu conteaza ca distrug Romania. Eu sunt tinta principala. Nu o sa mai am unde sa joc. O sa plec in Italia, o sa joc acolo daca aici nu mai am loc".

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: "Daca cei de la ANAF realizeaza ce vor, nu va mai merita sa te implici in fotbal si, foarte probabil, multe echipe vor pune lacatul pe poarta, pentru ca nu vor mai putea sa functioneze. Aici instanta trebuie sa faca dreptate, daca nu se va ajunge la un numitor comun. Respectam punctul de vedere al celor de la ANAF, dar nu credem ca au dreptate".