Nicolo Napoli a fost confirmat, sambata, in functia de antrenor principal la echipa Universitatea Cluj, dar dupa numai o zi italianul a intors spatele Ligii a doua si va semna cu fosta echipa a selectionerului Razvan Lucescu, FC Brasov.

Florin Walter, actionarul principal al U Cluj a reactionat la decizia lui Napoli: "Ma bucur ca nu a venit, eu nu i-am cerut referinte lui Mititelu despre el, pentru ca oferta pe care i-am facut-o era mai mult de cat onoranta la nivelul Diviziei B. In primul an de contract ar fi primit 150.000 de euro, plus 30.000 daca se incadra in obiectul de clasare pe 1-5, iar in al doilea an in care obiectivul era promovarea in Liga I, contractul era de 200.000 plus 50.000 prima. La ora 10:00 era programata intalnirea, au venit si jucatorii si avocati, dar el nu a mai aparut. S-a folosit de oferta noastra ca sa mareasca negocierile cu FC Brasov. Mi-a cerut contractul, i-am spus ca i-l dau, dar sa nu-l foloseasca in contrapartida cu altii. E un magar si nesimtit sicilian", a mentionat actionarul pentru agentia Mediafax.

„Imi pare rau pentru domnul Walter. I-am spus ca mai am si alte oferte. FC Brasov e in Liga I si este un club mai interesant in acest moment. Sper ca si „U” Cluj sa-si gaseasca antrenor”, a declarat Napoli pentru prosport.ro.

Anuntul noului antrenor a fost facut oficial si pe site-ul clubului brasovean: "FC Brasov anunta ca s-a inteles cu italianul Nicolo Napoli, care va fi noul antrenor al echipei noastre in urmatorul sezon. Tehnicianul italian, care a mai antrenat in Romania pe Universitatea Craiova, va conduce marti primul antrenament la Brasov".