Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului (Realul a platit 93 de milioane de euro catre Manchester) si cel mai bine platit jucator din lume. Cu toate acestea, la capitolul modestie nu da pe dinafara. "Voi demonstra ca merit fiecare cent din cele aproape 100 de milioane de euro", a declarat Cristiano Ronaldo la primul interviu in calitate de fotbalist al galacticilor.

"Voi demonstra ca merit fiecare cent din cele aproape 100 de milioane cheltuite pentru mine. Florentino Perez a revolutionat lumea fotbalului prin tot ceea ce a facut. Prin aceasta mutare pot sa spun ca mi-am indeplinit un vis. Nu sunt deloc persoana pe care o vedeti in revistele de scandal, iar acest lucru il voi arata pe teren", a declarat Ronaldo intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Marca.

Real Madrid a platit 93 de milioane de euro pentru a-l achiziona pe Ronaldo, unul dintre cei mai in forma jucatori de fotbal din lume. Cu toate acestea, mai multi specialisti din lumea sportului rege au precizat ca nimeni nu merita sa fie cumparat pentru o asemenea suma imensa de bani, cu atat mai putin Cristiano, cel care este cunoscut pentru caracterul sau indoielnic din afara terenului de joc.