Vicepresedintele LPF, Alexandru Boc, este acuzat ca ar fi oferit Securitatii, in perioada 1984 si 1986, peste "20 de informari", anunta cotidianul Adevarul. Din 1969 a lucrat pentru Militie, apoi a fost racolat de Securitate sub numele de "Costel Alexandrescu". Misiunea sa era sa aduca informatii despre straini.

Potrivit dosarului CNSAS, Boc facea trafic cu aur si benzina, detinere de valuta si violenta domestica. "Cunoscand ca apararea patriei este o datorie de onoare, ma angajez sa colaborez in mod sincer si dezinteresat cu organele de securitate, (...) si sa furnizez in mod organizat informatii”, a scris Boc in Angajamentul sau, anunta Adevarul. Printre persoanele pe care le-a "turnat" se numara si Agop Chirmizian, membru fondator al Fundatiei Pro Dinamo, Dumitru Metta, secretarul cu afacerile externe in Legatia Romaniei in Franta si prietenul sau rapsodul Lae Raceanu.

La 63 de ani, Boc este vicepresedintele Ligii Profesioniste de Fotbal si observator de joc la meciurile din Liga 1. Pe vremea cand era jucator a evoluat la Dinamo, Rapid, U Craiova, Sportul Studentesc si Petrolul Ploiesti. A fost selectionat de sase ori si in echipa nationala, apoi nu a mai putu juca pentru ca a batut un securist intr-un bar si a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare.