Jurnalistii spanioli de la Marca anunta ca francezul Karim Benzema (de la Olympique Lyon) este ultima achizitie de marca a spaniolilor de la Real Madrid, galacticii dand o noua lovitura pe piata transferurilor pentru aproximativ 35 de milioane de euro.

Stirea este confirmata si de catre gazetarii de la AS, cotidianul de casa al Realului, francezul urmand sa fie cel de-al treilea transfer de marca al madrilenilor.

"Vom anunta in cel mai scurt timp un nou transfer bomba", a declarat Florentino Perez imediat dupa prezentarea lui Kaka (a avut loc marti seara).

Real si Lyon au tratat intens in ultima perioada, suma de transfer fiind pana la urma de aproximativ 35 de milioane de euro, cu toate ca francezii au cerut 40 de milioane pentru vedeta lor.

"Este doar o chestiune de ore pana cand Benzema va fi anuntat oficial ca noul jucator al Realului. Mai este un singur pas pana ca acest lucru sa se intample", se precizeaza in Marca.

Negocierile dintre cele doua parti au fost ingreunate de interesul celor de la Manchester United pentru fotbalist, Sir Alex Ferguson dorindu-l pe atacant.

Dupa Kaka, Cristiano Ronaldo si Albiol, Realul se lauda cu achizitia lui Benzema, clubul din capitala Spaniei dominand clar piata transferurilor de pe Batranul Continent.