Realul si-a prezentat primul superstar adus la Madrid, brazilianul Kaka (sosit de la AC Milan pentru aproximativ 65 de milioane de euro) fiind aplaudat la scena deschisa de 50.000 de spectatori, dupa cum informeaza presa iberica. Ricardo Izecson Dos Santos Kaka va purta tricoul cu numarul 8 la Real.

"Bun venit acasa!", au fost cuvintele cu care Florentino Perez, noul presedinte al Realului, l-a prezentat pe Kaka.

"Este o zi speciala pentru mine, o etapa a carierei mele si vreau ca numele meu sa figureze in istoria Madridului'", a precizat Kaka in limba spaniola spre deliciul publicului.

Aproximativ 50.000 de spectatori au venit sa vada primul trofeu adus de Perez in tricoul albilor, urmatoarea prezentare urmand sa fie cea a lui Cristiano Ronaldo.

Castigator al Balonului de Aur in 2007, Kaka este vazut de catre specialistii din fotbal drept unul dintre cei mai buni jucatori din lume.

Vedeta braziliana a trecut cu bine testele fizice la care a fost supus, urmand sa semneze un angajament care-l va lega de Real Madrid pentru urmatoarele sase sezoane. Kaka va incasa la Madrid 9 milioane de euro pe stagiune.

La inceputul saptamanii urmatoare, Ronaldo va fi si el prezentat, pe Santiago Bernabeu urmand sa soseasca cel mai scump jucator din istoria fotbalului - 93 de milioane de euro.

"Nu va fi nicio rivalitate intre noi, va fi un privilegiu sa joc alaturi de Ronaldo", a conchis Kaka.

Vezi aici imagini de la prezentarea lui Kaka: