Cristiano Bergodi a sustinut prima conferinta de presa din cantonamentul din Austria, iar italianul a spus clar ce-si doreste de la jucatorii sai: respect si disciplina. "Obiectivul este titlul de campioni", a anuntat antrenorul Stelei.

"Obiectivul nostru este titlul de campioni. Daca reusim mai mult in Europa League, va fi un bonus. Primele impresii sunt foarte bune. Jucatorii sunt foarte receptivi, ne-am antrenat foarte bine, cu intensitate, de doua ori pe zi. Sunt multumit de baieti, care au lucrat si s-au aratat dispusi la efort. Am incredere ca vom face o treaba buna. Vom vedea in meciurile amicale daca echipa a receptionat ceea ce vreau''.

Despre cel mai nou transfer al Stelei, Bergodi a spus ca: "Grzelak este un jucator tehnic. Am vazut cateva meciuri de-ale sale de la Boavista Porto si de la Skoda Xanthi. Este un jucator de banda stanga, care poate face multe pentru noi. Noi il avem, in acest moment, doar pe tanarul Ochirosii, care oricum se pregateste foarte bine si sunt multumit de el. Am vorbit cu el si i-am spus ca, indiferent daca vine un alt jucator, are sanse mari de a juca. Pana acum nu i s-au acordat multe sanse si e normal sa vrea sa joace. Grzelak se va alatura echipei in acest cantonament, vom vedea ce a lucrat in această perioada si il vom introduce in program".