Ioan Ovidiu Sabau este noul antrenor al lui FC Timisoara. Anuntul a fost facut chiar de Sabau dupa o serie de negocieri cu patronul clubului banatean, Marian Iancu. Fostul antrenor al Gloriei Bistrita a fost la un pas sa semneze cu Dinamo, insa situatia tulbure si carcotasii din jurul echipei l-au alungat din Stefan cel Mare.

"M-am inteles cu Poli, doi ani voi fi antrenor aici, ramane sa semnam contractul. Maine ma voi prezenta la Timisoara si voi conduce antrenamentul echipei" , a spus Sabau. "Motul" va fi ajutat la Timisoara de secunzii Mircea Cojocaru si Iosif Rotariu, iar preparatori fizici vor fi Dan Dudita si Michele Bon.

Marian Iancu, patron FC Timisoara: "Se potriveste perfect in tiparul antrenorului pe care il cautam. Dovada ca si la negocieri a fost serios, a fost civilizat, un om asa cum il cunoastem. Nelutu si-a asumat obiectivele echipei. Asa cum am si spus, pentru un roman altfel a fost sa preia o echipa. Un strain nu ar fi putut sa ia contact cu echipa asa cum trebuie in cateva saptamani, iar noi peste o luna avem primul meci in cupele europene. Obiectivele sunt titlul si accederea in grupele Ligii Campionilor"(prosport).