Cristian Daminuta revine in Romania. Inter i-a transmis sa-si caute echipa deoarece este prea tanar sa joace la prima echipa, iar impresarul sau i-a gasit un loc la Rapid. "Luni se va prezenta la reunirea celor de la Rapid, formatie unde va evolua un sezon, sub forma de imprumut", a declarat impresarul sau.

La inceputul acestei saptamani presa italiana specula un eventual schimb intre Inter si Twente. Daminuta ar fi putut pleca la echipa olandeza, in schimbul lui Arnautovic, dar mijlocasul se va intoarce in Romania pentru un sezon. "Am vorbit cu cei de la Internazionale Milano, care mi-au transmis sa-i caut echipa, pentru ca e prea tanar pentru a evolua la prima echipa. Luni se va prezenta la reunirea celor de la Rapid, formatie unde va evolua un sezon, sub forma de imprumut. Detaliile financiare ale tranzactiei urmeaza sa fie stabilite saptamana viitoare", a declarat impresarul Cristea Opria pentru Newsin, citat de Fanatik.

"Am ales sa merg acolo unde am fost dorit, la Rapid, unde vreau sa castigam titlul si sa ajut echipa sa participe in Liga Campionilor. Imi place ca echipa are pretentii si se lupta an de an pentru a realiza performante. M-am inteles in doua minute cu Rapid, nu a fost nicio problema. Imprumutul meu la Rapid nu poate esua, sunt jucatorul Rapidului pentru un an", a declarat Daminuta, potrivit aceleiasi surse.

Daminuta este jucatorul lui Inter din anul 2008, dar nu a jucat nici macar un minut la prima reprezentativa, evoluand doar la echipe de tineret.