Procurorii din cadrul DNA Pitesti au trimis in judecata 14 persoane implicate in dosarul coruptiei din fotbal "Spaga Pitesti". Patru dintre acestea se afla in continuare in arest preventiv (Cornel Penescu, Liviu Facaleata, Dan Libertatu si Gheorghe Constantin), in timp ce restul sunt anchetate in stare de libertate.

- Cornel Penescu (patron FC Arges), aflat in arest preventiv, este acuzat de dare de mita (in forma continuata), de cumparare de influenta in forma continuata si de infractiunea de initiere si constituire de grup infractional organizat.

- Facaleata Liviu Ilie (director general al S.C. PIC S.A. Pitesti), aflat in stare de arest preventiv, este acuzat de complicitate la dare de mita in forma continuata, initiere si constituire de grup infractional.

- Libertatu Dan Cristian (fost director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges), aflat in stare de arest preventiv, este acuzat de luare de mita.

- Constantin Gheorghe (fost presedinte al CCA), aflat in stare de arest preventiv, este acuzat de luare de mita, de initiere si constituire de grup infractional organizat.

- Savaniu Marcel (arbitru de fotbal in lotul divizionar A) este acuzat de luare de mita.

- Corpodean Sorin (arbitru de fotbal in lotul divizionar A) este acuzat de luare de mita.

- Bogaciu Dumitru Aurelian (arbitru de fotbal in lotul divizionar A) este acuzat de luare de mita.

- Lica Marcel (observator federal si fost vicepresedinte al CCA) este acuzat de luare de mita.

- Pieca Gheorghita (administrator la societatile S.C. PIC S.A. si FC ARGES) este acuzat de complicitate la dare de mita in forma continuata, complicitate la cumparare de influenta in forma continuata precum si infractiunea de initiere si constituire de grup infractional organizat.

- Minca Cristian (presedinte al FC ARGES) este acuzat de complicitate la cumpararea de influenta, initierea si constituirea de grup infractional organizat.

- Prunea Florian (director de Relatii Internationale in cadrul FRF) este acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

- Cirstina Daniela (director in cadrul S.C. PIC S.A) este acuzata de favorizare a infractorului in forma continuata

- Dan Cristian Lucian (arbitru de fotbal in lotul divizionar A) este acuzat de luare de mita.

- Caia Sorin Cristian (arbitru de fotbal in lotul divizionar A) este acuzat de luare de mita.