Australianul Michael Baird a fost rechemat la prima echipa a Universitatii Craiova dupa ce, marti, a fost exclus din lot, anunta site-ul oficial al clubului oltean. "Se comporta ca un dictator, ca si Ceausescu. Ne terorizeaza. Daca fanii nu iau atitudine si nu sunt de partea noastra, Adrian o sa distruga echipa aceasta", a explodat Baird la iesirea de la vestiare. La o zi dupa aceasta iesire, australianul se afla alaturi de prima echipa in drum spre Austria, unde craiovenii vor face un stagiu de pregatire la Kaprun.

25 de jucatori au facut deplasarea in Austria: Lung jr., Merlier, Mecea (portari) - Dananae, Barboianu, Gaman, Barbu, Rose, Busu, Mitchell, Prepelita, Dilevski, I. Popescu, Soava, Gogosoiu, Firtulescu, Ologu, Mihai Costea, Florin Costea, Roman, Badea, Bran, Dina, Wobay si Baird.

"Sunt foarte afectat. Mititelu sa inteleaga ca nu e stapanul meu, doar pentru ca ma plateste si eu sunt angajatul lui. Eu respect oamenii numai daca sunt si eu respectat la randul meu. Mititelu are senzatia ca face bine, vrea disciplina, dar deja intrece masura. Am 25 de ani, daca voiam armata, ma angajeam la cea australiana, nu mai bateam drumul pana aici", a declarat Baird, conform ProSport, dupa ce a fost exclus din lotul Craiovei.

Un alt jucator care nu mai are loc la Universitatea Craiova, pentru ca nu a vrut sa-si prelungeasca contractul, este portarul Mircea Bornescu.