Steaua vrea cu orice pret sa se intareasca pentru noul sezon competitional, primele transferuri fiind destul de posibil sa fie facute tocmai din curtea Rapidului, una dintre rivalele bucurestene. Bozovici si Cesinha sunt cu un picior in Ghencea, ambii jucatori fiind doriti de Cristiano Bergodi, noul tehnician al ros-albastrilor.

Conform gsp.ro, Steaua ofera 1.2 milioane de euro pentru a-i lua la pachet pe cei doi fotbalisti, pe lista putand sa intre si Ovidiu Herea. In principiu, giulestenii sunt hotarati sa-i lase pe cei doi sa plece, tinand cont de situatia financiara precara in care se gaseste Rapidul.

Singura semnatura si cea mai importanta de care mai este nevoie pentru realizarea mutarii este cea a lui George Copos, vesnicul patron cu probleme financiare.

"Ii sfatuiesc prieteneste pe rapidisti sa semneze actele, fiindca banii astia le-ar salva clubul de la faliment!", a declarat Gigi Becali, finantatorul echipei din Ghencea.

In alta ordine de idei, Florin Lovin si Mihaita Plesan au fost anuntati de catre conducerea clubului ca se vor prezenta la reunirea Steaua II, cei doi fiind liberi sa-si caute echipa in cazul in care nu sunt multumiti cu situatia actuala.