La cateva ore dupa ce acceptase postul de antrenor la Dinamo, Ioan Ovidiu Sabau a anuntat conducerea clubului bucurestean ca renunta la functie. Motivul - declaratiile facute de impresarul Ioan Becali, impotriva sosirii sale in Stefan cel Mare.

"Sabau a omorat un om, cu masina, pe vremea lui Ceausescu si a fost salvat de Politia Romana. Dinamo l-a scapat, sa nu uite asta! Eu nu am nimic cu religia lui, dar pentru mine Sabau nu exista!", a declarat Ioan Becali la GspTV, cu putine ore inainte de oficializarea intelegerii lui Dinamo cu Sabau.

Conform mediilor fotbalistice, supararea lui Becali pe Sabau vine din transferul efectuat de Gloria Bistrita cu Laszlo Sepsi la Benfica Lisabona - la acel transfer, impresarul a fost "sarit din schema" (nu a incasat niciun comision), jucatorul a mers la Lisabona, pentru semnarea contractului, insotit doar de antrenor, Ioan Ovidiu Sabau.

Informatia despre renuntarea lui Ioan Ovidiu Sabau la contractul cu Dinamo a fost dezvaluita de presedintele executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, pentru prosport.ro.

Tot vineri, presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat pentru site-ul oficial al clubului: "Daca Rednic nu continua, ma retrag de la Dinamo!"

Borcea spune ca atat el, cat si Rednic sunt dinamovisti adevarati, dedicati suta la suta clubului. "Impreuna avem o revansa de luat!", spune Borcea care ameninta ca se va retrage din actionariat, din conducere, din tot ce inseamna Dinamo, daca nu va fi mentinut antrenor Mircea Rednic.