Sabau s-a inteles cu actionarii din Stefan cel Mare si il va inlocui pe Mircea Rednic in banca tehnica a cainilor. "Am vorbit aseara (joi) problema antrenorului pentru sezonul urmator. Ne-am inteles cu Ioan Ovidiu Sabau, dar inca nu pot spune pe ce perioada va semna", a spus presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, pentru Newsin.

In ceea ce priveste situatia lui Rednic la Dinamo, Badea a recunoscut ca Puriul nu si-a semnat demisia. "In privinta domnului Rednic nu s-a decis nimic. El e in Belgia, si aseara, la ora aceea tarzie nu mai mergeau faxurile. Am stabilit cu el ca in acest sfarsit de saptamana sa rezolvam problema cu dansul", a punctat Badea.

Vasile Turcu nu are incredere in noul antrenor al lui Dinamo: "Nu cred in viitorul proiect de la Dinamo, si daca nu cred in el, nu il finantez. Nu pot sa ma retrag, dar nu mai dau bani. Sper sa ma insel, dar nu cred in proiectul acesta. Sincer, nu cred ca pe Sabau il prinde paltonul. E o palarie prea mare pentru el. L-am mai dorit in trecut pe Sabau, insa el a considerat ca Dinamo e o formatie mica pentru el. Am jucat contra Gloriei Bistrita si nu am vazut nicio tactica de joc la ei"(gsp.tv).