Dupa plecarea lui Cristiano Bergodi de la Politehnica, oficialii ieseni par tentati sa aduca pe banca tehnica un nou antrenor peninsular, in pole-position pentru acest post fiind Paolo Di Canio, fost jucator al celor de la Juventus, AC Milan si Lazio, informeaza Tuttomercato.

Cristiano Bergodi a venit la echipa intr-un moment mai mult decat dificil (formatia era practic condamnata la retrogradare), iar colaborarea sa cu diriguitorii ieseni a fost una pozitiva, de aici rezultand si interesul pentru un nou tehnician italian.

"Dupa plecarea lui Bergodi la Steaua, clubul iesean este pregatit sa aduca un nou antrenor italian pe banca tehnica a echipei. Di Canio se afla in pole-position pentru preluarea functiei", se scrie in tuttomercatoweb.com.

Cine este Paolo Di Canio?

Di Canio este un fost jucator italian, fotbalistul bifand de-a lungul carierei prezente in tricoul unor nume mari precum Juventus (1990-1993), Napoli (1993-1994), AC Milan (1994-1996), Celtic (1996-1997) sau Lazio (2004-2006). A iesit de multe ori in evidenta prin saluturile sale naziste pe care le-a facut pe vremea cand a evoluat pentru Lazio Roma, cunoscuta fiind orientarea politica a unora dintre grupurile de suporteri ale romanilor.