Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau este de luni seara in Bucuresti si negociaza preluarea echipei de fotbal Dinamo. La sosirea in Capitala, fostul international a vorbit despre situatia echipei: "NU ma sperie problemele de la Dinamo. E club mare, e normal sa aiba pretentii. Daca e nevoie, pot sa fiu si dur in vestiar".

Sabau a spus luni seara ca sansele de a semna contractul cu Dinamo sunt de "50 la suta". In acest moment, orice tentativa de a semna o intelegere este blocata de situatia de fapt a bancii tehnice - Mircea Rednic si Dinamo inca nu si-au reziliat intelegerea.

"Am inteles ca Rednic si-a dat demisia, telefonic", a declarat in cursul zilei de luni actionarul Vasile Turcu. Insa acelasi oficial a vorbit, tot luni, despre posibilitatea de a parasi clubul din Stefan cel Mare, pentru o investitie la... FC Arges! "Depind de ce face Cristi Borcea - daca pleaca de la Dinamo, plec si eu!", afirma Turcu, accentuand criza de autoritate de la nivelul conducerii dinamoviste.

De la rezilierea contractului sau cu Gloria Bistrita (unde a antrenat in ultimii ani), Ioan Ovidiu Sabau a mai fost contactat de o echipa din fruntea campionatului. "Nu este vorba despre Rapid", declara tehnicianul, sugerand ca ar fi vorba despre Universitatea Craiova, grupare al carei patron Adrian Mititelu i-a pomenit numele in contextul stabilirii noului tehnician din Banie.