Odata cu venirea lui Bergodi in Ghencea, Steaua a inceput curatenia de vara in vestiar. Primul ochit este mijlocasul Mihaita Plesan. "Argaseala mi-a transmis ca sunt liber sa plec pentru o anumita suma de bani", a recunoscut Plesan.

"Argaseala mi-a transmis ca sunt liber sa plec pentru o anumita suma de bani si, daca nu, voi juca la echipa doua, ceea ce nu-mi va conveni, bineinteles. Am inteles mesajul, Gigi Becali e suparat pe mine si nu vrea sa ma mai tina. Imi doresc sa raman la Steaua, dar din moment ce mi s-a spus sa-mi caut echipa, asta e, daca nu mai e nevoie de mine nu am ce sa fac.

Imi caut echipa si voi vedea ce voi face, nu a mers aici, poate o sa mearga in alta parte, iar daca nu se va materializa nimic acolo voi incerca si in tara", a adaugat stelistul.

Plesan a venit la Steaua in august 2007, insa a fost mai tot timpul accidentat. In acest sezon, Plesan a jucat doar opt meciuri pentru echipa din Ghencea. Plesan a mai jucat la U Vraiova, Dinamo, FC Timisoara si Steaua pentru care a marcat un total de 23 de goluri.