Politia din Tg. Jiu a retinut 200 de persoane implicate in incidentele violente care au avut loc sambata seara la finala Cupei (CFR Cluj - FC Timisoara 3-0). Meciul a fost grav perturbat de comportamentul fanilor banateni care au intrat la un moment dat pe gazon, in timpul desfasurarii meciului: se intampla in minutul 85, la 3-0 pentru CFR Cluj. In tribuna, s-au produs ciocniri violente cu fortele de ordine.

Reactia patronului timisorean Marian Iancu: "FRF si-a aratat perfectiunea sistemului corupt, dar ii avertizez: este doar inceputul!"

Oficialii banateni au acuzat arbitrajul lui Cristian Balaj, dand dreptate suporterilor proprii pentru manifestarile violente. De partea cealalta, conducatorii lui CFR Cluj se gandesc ca ar exista o solutie pentru a impiedica asemenea incidente: "Vom cere federatiei sa nu mai fim insotiti de suporteri in deplasari. Este ingrozitor ce a facut astazi Timisoara si daca nu oprim acest fenomen, vom ajunge la crime pe stadioane!", a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj.