Massimo Pedrazzini va parasi in aceasta vara gruparea din Ghencea pentru a i se alatura din nou lui Walter Zenga, ca antrenor secund. "Am nevoie de un staff apropiat si, din punct de vedere sportiv, de nota 10. Eu cred ca el este potrivit", a declarat Zenga, potrivit gsp.ro.

Finantatorul Stelei a anuntat, vineri, ca Massimo Pedrazzini nu va mai face parte din staff-ul tehnic al Stelei. Italianul va pleca in Serie A la Palermo, pentru a fi secundul lui Walter Zenga. "Pedrazzini a plecat de la Steaua la Palermo. Nu are de ce sa imi para rau. Cind a plecat Olaroiu imi parea rau? El a plecat la mai bine, trebuie sa ma bucur pentru el. S-a dus acolo sa lucreze cu Walter Zenga", a mentionat Becali pentru NewsIn, citat de fanatik.ro.

"Nu e ceva extraordinar colaborarea mea cu Massimo. Eu sunt foarte apropiat de el, am inceput antrenoratul impreuna la FC National. Mentalitatea noastra era sa jucam cu oricine, fara frica. Am nevoie de un staff apropiat si, din punct de vedere sportiv, de nota 10. Eu cred ca el este potrivit", a declarat Zenga.

Pedrazzini si Zenga au venit impreuna la Steaua (sezonul 2004-2005) si au plecat tot impreuna. Dupa ce au antrenat Steaua Rosie Belgrad, Gaziantepspor si Al Ain, cei doi s-au despartit, iar Pedrazzini a revenit la Steaua, in 2007.