Anul acesta sigur vom reusi. Ne-am mobilizat exemplar, am facut transferuri cu nume, avem cele mai mari salarii din tara, iar profesorul Rednic a revenit la echipa. Din pacate pentru caini, pelicula Champions League a sarit din nou peste prezentarea din Stefan cel Mare, urmand sa ruleze la cinematograful inexistent din Urziceni.

Dinamo se pregateste an de an pentru Champions League exact ca un fotbalist scos la incalzire in minutul 89, dar care nu mai apuca sa intre pe teren spre dezamagirea rudelor care sunt in tribuna. Mereu ai sperante mari, esti din ce in ce mai aproape de singurul tau vis cu adevarat important, iar totul se destrama in numai o saptamana.

Cainii au dominat aproape tot sezonul, dar au incheiat lamentabil pe trei. O vorba din fotbal spune ca ai castigat sau ai pierdut numai dupa ultimul fluier al arbitrului. Dupa cum s-a comportat, Dinamo a parut ca este surda, pentru ea lupta incheindu-se cu mult inainte de linia de finish. Cainii au alergat de unii singuri mare parte din campionat, dar, paradoxal, nu au terminat nici macar pe doi...

In partidele cu Urziceni si Brasov (cele care au facut din Dinamo marea perdanta a Ligii 1), unii dintre elevii profesorului Rednic (nr. asa cum il alinta Vasile Turcu pe antrenorul dinamovist cat timp bucurestenii erau lideri) au dat senzatia ca nu pot continua la aceeasi intensitate ritmurile dracesti din cluburi si pe terenul de joc, partitura fiind putin schimbata. Imnul Champions League nu a fost inca preschimbat in manea pe plaiuri mioritice, aceasta fiind marea problema a unora dintre fotbalistii formatiei din Soseaua Stefan cel Mare.

Provincia incheie un sezon de exceptie, patru formatii din afara Bucurestiului afland-se in primele cinci pozitii (Urziceni, Timisoara, CFR Cluj si FC Vaslui).

Daca vrea ca la anul sa ajunga in sfarsit in Liga Campionilor, Dinamo trebuie sa inceapa incalzirea dupa ce se termina meciul, pentru ca altfel risca sa dea in clocot...