Miercuri, 10 iunie, se joaca titlul in Liga 1 si totodata ultima etapa a campionatului. Pentru a doua oara consecutiv, titlul de campioana va fi cucerit de o echipa din provincie: Unirea Urziceni sau FC Timisoara. Urziceni are nevoie de o victorie in fata Stelei sau de o infrangere a Timisoarei la Brasov pentru a fi sigura ca va iesi campioana indiferent de hotararea TAS.

Romania are dreptul sa inscrie doua echipe in Liga Campionilor si patru in Liga Europa, inclusiv castigatoarea Cupei Romaniei. Cum finala Cupei se joaca intre Timisoara si CFR Cluj - ambele fiind calificate in urma clasarii in campionat in Europa - echipa care ocupa locul 6 in Liga 1 va avea sansa sa joace tot in Liga Europa. In acest moment, CFR Cluj, Dinamo, Timisoara si Unirea Urziceni sunt calificate in cupele europene, bataia finala dandu-se pentru celalate doua locuri care duc in Liga Europa.

Daca Unirea Urziceni, FC Timisoara si Dinamo se lupta pentru cele doua locuri de Liga Campionilor, mai sunt cinci echipe care mai au sanse sa ajunga in Liga Europa. Acestea sunt U Craiova (56p), Steaua (55p), FC Vaslui (54p), Rapid (54p) si FC Brasov (52p).

Programul meciurilor din ultima etapa a Ligii 1, ora 20.00:

U Craiova - FC Vaslui (Gsp Tv 2 alternativ si live-score pe HotNews.ro)

Gloria Buzau - Gloria Bistrita (netelevizat, live-score pe HotNews.ro)

Rapid - Poli Iasi (Gsp Tv 2 si live-score pe HotNews.ro)

Urziceni - Steaua (Antena 1 si live-score pe HotNews.ro)

FC Arges - Dinamo (Gsp Tv 3 si live-score pe HotNews.ro)

FC Brasov - FC Timisoara (Gsp Tv si live-score pe HotNews.ro)

Pandurii - Otelul (netelevizat, live-score pe HotNews.ro)

Gaz Metan - CFR Cluj (Gsp Tv 4 alternativ si live-score pe HotNews.ro)

CS Otopeni - Farul (Gsp Tv 4 si live-score pe HotNews.ro)