Selectionerul Lucescu se pregateste sa dea lovitura in ultimul sau meci la FC Brasov si sa califice echipa in Liga Europa. Brasovenii primesc vizita Timisoarei in ultima etapa, iar Razvan isi indeamna elevii sa nu se gandeasca la partida-tur cand au pierdut cu 4-0.

"Este meciul care conteaza pentru toti, suntem conectati sa luam cele 3 puncte. Nu e vorba de nicio revansa in fata Timisoarei, ar fi o greseala sa gandesti asa. Este un joc de campionat si la fiecare meci te gandesti la victorie, plus ca mai exista posibilitatea de a prinde Liga Europa, una mica, dar cand crezi si te bati cu dorinta foarte mare pana la capat, atunci reusesti", a spus Razvan Lucescu la conferinta de presa.

Tehnicianul Brasovului e convins ca jucatorii Timisoarei pot pune mari probleme, insa Lucescu junior stie ca poate sa profite de atmosfera deloc calma de la clubul banatean. "Timisoara are un lot foarte puternic, cu jucatori de valoare, care au experienta si care pot pune in dificultate orice adversar. Au avut si ei problemele lor, o perioada incarcata, care i-a solicitat mult fizic si poate nu mai au aceeasi prospetime, lucru ce poate fi un avantaj pentru noi. Apoi, mai au peste 3 zile finala Cupei, dar si acea incertitudine cu cele 6 puncte pe care le-au castigat pe teren si pe care le merita. Poate fi o stare psihica deloc linistita pentru ei, dar cu toate astea va fi foarte greu", a adaugat Lucescu, care nu ii poate folosi impotriva Timisoarei pe Duarte, Buga si Voicu (accidentati), si nici pe Surdu (suspendat).

FC Timisoara asteapta decizia de la TAS in ceea ce priveste recuperarea celor sase puncte si, inainte de ultima etapa, este pe locul 3 cu 61 de puncte, in timp ce FC Brasov este pe locul 9, cu 52 de puncte. Click pentru clasamentul complet si programul ultimei etape a Ligii 1