Pustii Scolii Generale din Dinias, Timisoara isi vor vedea visul cu ochii. Micii fotbalisti au castigat, sambata, campionatul Cupei Danone si vor reprezenta Romania la Turneul Mondial din Brazilia. Locul al doilea a revenit echipei Scolii "Iuliu Hatieganu" din Cluj, urmati de Scoala “Nicolae Titulescu” din Constanta si echipa Liceului “Sf. Pantelimon” din Bucuresti.

“Noi chiar am crezut in visul nostru! Stiam ca avem adversari bine pregatiti, dar nu ne-am lasat descurajati. Am jucat tot timpul cu gandul la acest vis: sa castigam Cupa Danone. Ne-am dorit din tot sufletul sa fim noi cei care mergem in Brazilia si nu altii”, a declarat capitanul echipei campioane, potrivit comunicatului de presa remis de organizatorii evenimentului.

Echipa Timisoarei nu a inregistrat nicio infrangere in faza nationala, reusind o victorie cu Bucuresiul si remize cu echipele din Constanta si Cluj. Cupa le-a fost inmanata de Ambasadorul Cupei, Miodrag Belodedici, care a fost alaturi de copii pe toata durata competitiilor.

Echipa castigatoare va reprezenta Romania la turneul final, din octombrie 2009. Potrivit aceleiasi surse, pe stadionul Pacaembu din Sao Paolo timisorenii se vor intalni cu alte 39 de echipe din toate colturile lumii si vor da mana cu Zinedine Zidane, parintele spiritual al Cupei Danone.

Mai multe informatii despre aceasta competitie puteti gasi aici.