Unirea Urziceni a primit o oferta mai mult decat interesanta pentru situatia in care va castiga campionatul, ialomitenii fiind invitati sa joace partidele din Champions League (in care sunt gazda) la Klagenfurt, orasul unde Victor Piturca a bifat ultimul meci pe banca tricolorilor. Varianta de rezerva ramane arena din Bulevardul Ghencea.

Hypo Group Arena ar putea fi (conform Adevarul) locul unde Dan Petrescu isi va putea primi oaspetii in Liga Campionilor.

“Vrem sa gazduim noi partidele dumneavoastra din Champions League. Oferim transportul, cazarea, masa, echipamentul de joc pentru aceste meciuri si un bonus de 1,5 milioane de euro”, se precizeaza in adresa austriecilor. (cate 500.000 de euro pentru fiecare meci disputat "acasa").

Cum Stadionul Tineretului din Urziceni nu intruneste cerintele UEFA, Unirea trebuie sa aleaga o arena pe care se joace partidele in care este considerata gazda.

In acest moment, pe stadionul din Klagenfurt joaca SC Austria Karnten, formatie care se afla pe locul sase in prima liga.

Pe Hypo Group Arena Romania pierdea cu 2-1 partida cu Austria, in data de 1 aprilie, intr-o disputa contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din anul 2010.

Pe langa cele 10 milioane de euro pentru intrarea in Champions League, Urziceniul ar mai putea primi (in cazul in care va juca la Klagenfurt) 1.5 milioane de euro din partea austriecilor.