Dupa doi ani consecutivi in care a participat in cea mai importanta competitie fotbalistica din Europa, Steaua e surprinsa la finalul campionatului intern luptandu-se pentru un ultim loc in Europa League. Suporterii ros-albastrii se vor intruni sambata, 6 iunie, pentru a protesta "impotriva conducerii clubului si a situatiei dezastruoase in care se zbate Steaua".

Marsul intitulat "62-Ne vrem clubul inapoi" incearca sa atraga atentia asupra situatiei "fara iesire" in care se afla Steaua si va avea loc in 6 iunie, de la ora 17:00, cu o zi inainte e aniversarea a 62 de ani de la infiintarea clubului din Ghencea. "Credem ca Steaua nu poate spera sa redevina echipa-fanion a fotbalului romanesc, iubita si mai ales respectata pe toate stadioanele din tara, decat printr-o despartire cat mai rapida si definitiva de George Becali si prin aparitia unui investitor mai decent si mai bine-intentionat cu privire la soarta acestui club", se arata intr-un comunicat al AISS.

Desi marsul de protest se va desfasura cu o zi inainte de alegerile europarlamentare, suporterii ros-albastri afirma ca manifestatia nu are legaturi politice: "Nu ne intereseaza calitatea de om politic a domnului George Becali, ci strict autointitulata sa postura de creditor al clubului Steaua". Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) ii roaga pe cei care doresc sa ia parte la acest mars sa "se manifeste decent, fara injurii si fara nicio referire la calitatea politica a lui George Becali, pentru a evita orice deturnare a sensului acestui mars de catre acesta".

Traseul suporterilor stelisti: Parcul Moghioros - Tricodava - Brasov - bulevardul Ghencea - platoul din fata stadionului din Complexul Sportiv Steaua.