Kaka este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, iar Florentino Perez stie acest lucru si incearca sa-l aduca pe brazilian pe Santiago Bernabeu. In ultima vreme, s-a tot vorbit de o oferta fabuloasa a Realului pentru starul rosso-nerro, dar fotbalistul clarifica situatia: "O spun pentru ultima data, nu plec de la Milan!"

"Eu o spun pentru ultima oara, nu vreau sa plec de la Milan. Milioanelor de suporteri ai echipei AC Milan doresc sa le transmit ca decizia mea este luata. Acum, daca se poate, as vrea sa fiu lasat in pace", a declarat Kaka, citat de presa peninsulara.

Venirea lui Florentino Perez la conducerea Realului a alimentat speculatiile conform carora Kaka va imbraca din aceasta vara tricoul galacticilor, madrilenii urmand sa plateasca cel putin 65 de milioane de euro pentru a obtine semnatura mijlocasului ofensiv brazilian.

Kaka a mai fost dorit in iarna acestui an de catre Manchester City, formatie care ar fi facut o oferta de aproximativ 120 de milioane de euro catre AC Milan pentru fostul Balon de Aur.