Dinamo a pierdut titlul in fata echipei Brasovului pregatite exemplar de selectionerul Razvan Lucescu pentru partida din Stefan cel Mare. Brasovenii au castigat cu 2-0 si le-au dat o lectie de fotbal dinamovistilor care nu au miscat in fata aparatorilor lui FC Brasov. Cu un sfert de ora inainte de finalul partidei, actionarii dinamovisti au parasit tribuna oficiala.

Maldarasanu si Roman au inscris golurile Brasovului, insa victoria a fost obtinuta de un joc colectiv marca Razvan Lucescu. In tabara "cainilor" nu a mers mai nimic, Rednic schimbandu-i la pauza pe Zicu si pe Malick cu Torje si Miranda. Cei doi au mai animat jocul pentru Dinamo la inceputul reprizei secunde, Danciulescu a ratat o ocazie incredibila, apoi a venit golul lui Roman care le-a turnat plumb in picioare dinamovistilor.

Dinamo ramane cu 65 de puncte cu o etapa inainte de final, in timp ce Unirea Urziceni, care a invins pe FC Timisoara (scor 2-1), a facut 69 de puncte si este matematic campioana Romaniei in sezonul 2008/2009.

"Baiatul lu' tata i-a dat o lectie de fotbal lui Mircea Rednic in acest meci. Rednic nu va uita toata viata lui umilinta primita de la baiatu' lu' tata. Tot vorbea de Belgia, atunci sa se duca in Belgia si sa ia si o parte dintre jucatori cu el. Daca nu pleaca, atunci sa se duca sef la echipa a doua. Nu poate mai mult. I-am spus si lui Cristi Borcea ca face cea mai mare greseala daca il aduce pe Rednic. Nimeni nu a creat astfel de conditii, le dadeam 2.000 de euro pentru fiecare punct. Toata vina apartine jucatorilor si antrenorilor. Trebuie sa curatam totul in staff, de la cap la coada, nu mai vreau nici masori, nici medici, nimic. Daca nu schimbam totul, eu renunt, am ce sa fac cu banii" - Vasile Turcu (OTV)

"Nu ma intereseaza ca e iures, s-a creat o foarte mare presiune inaintea meciului si nu am inteles de ce. Nu am facut jocurile nimanui, ne-am respectat meseria si am dat dovada de caracter. Sintem in lupta pentru Europa League pina la capat, chiar daca avem sanse foarte mici in acest moment. Am batut Dinamo de doua ori, i-am luat 4 puncte Urziceniului, dar cine e pe primul loc inseamna ca merita sa fie acolo" - Razvan Lucescu (GspTv).

Primele 8 pozitii din clasament cu o etapa inainte de finalul campionatului:

1. Unirea Urziceni 69 pct.

2. Dinamo 65 pct.

3. FC Timisoara* 61 pct.

4. CFR Cluj 59 pct.

5. U Craiova 56 pct.

6. Steaua 54 pct.

7. Rapid 54 pct.

8. FC Vaslui 54 pct.

*Echipa FC Timisoara a fost depunctata cu 6 puncte. Decizia TAS privind acordarea punctelor inapoi va fi luata pe 5 iunie.

In ultima etapa (Miercuri, 10 iunie) se vor juca:

Unirea Urziceni - Steaua Bucuresti

FC Brasov - FC Timisoara

FC Arges - Dinamo Bucuresti

Rapid - Poli Iasi

U Craiova - FC Vaslui

Click aici pentru rezultate si clasamentul complet al Ligii 1