Adrian Paunescu a fost numit, vineri, presedinte de onoare al clubului Universitatea Craiova, titlu oferit de Consiliul Director al clubului datorita faptului ca poetul "a aparat fara ezitare echipa-fanion a Olteniei de-a lungul timpului".

„Este o mare onoare pe care ne-a facut-o domnul Adrian Paunescu. Acest titlu i se cuvine fara tagada, domnia sa fiind persoana care a ajutat cel mai mult Universitatea de-a lungul existentei sale. Fara oameni ca Adrian Paunescu sau Stefan Andrei, azi nu ar mai fi existat aceasta iubire. Sunt mandru ca sunt contemporan cu domnul Adrian Paunescu si repet ca acest titlu i se cuvine de drept. Ma rog la Dumnezeu sa il tina sanatos si in viata inca 30 - 40 de ani pentru a apara interesele si idealurile Universitatii Craiova”, a declarat patronul Adrian Mititelu, potrivit editie.ro.

„Se oficializeaza o veche dragoste odata cu acest titlu pe care l-am primit. Cu aceasta acceptare a unei propuneri generoase, sporesc responsabilitatile si grijile, dar si temerile celor care nu iubesc Universitatea Craiova. Am primit cu emotie aceasta oferta si voi incerca sa ma achit cu succes de sarcini”, a adaugat si noul presedinte de onoare al clubului.