Spaniolul Fernando Torres a semnat un nou contract cu echipa engleza Liverpool. Atacantul si-a imbunatatit vechiul contract, urmand ca din sezonul urmator sa primeasca un salariu saptamanal de 120.000 de lire sterline.

Potrivit site-ului oficial al clubului englez, Torres si-a imbunatatit contractul cu Liverpool. In 2007, spaniolul a semnat un contract pana in 2013, dar noul contract contine posibilitatea de a-l mai prelungi pentru inca un sezon. Presa britanica sustine ca noul salariu al atacantului se apropie de 6 milioane de lire sterline. Astfel Torres va castiga 120.000 de lire sterline pe saptamana, cu 30.000 de lire sterline mai mult decat avea pana acum.

Antrenorul Benitez a laudat prestatia lui Torres din acest sezon: "Orice echipa mare si l-ar dori de partea sa, dar el a aratat cat de mult isi doreste succesul alaturi de Liverpool prin semnarea acestui contract. Este un talent special, dar are inca dorinta de a-si imbunatati jocul".

In ultimele doua luni, Dirk Kuyt, Daniel Agger, Steven Gerrard si antrenorul Rafael Benitez au semnat noi intelegeri cu Liverpool. "Am facut progrese imense in acest sezon si acum trebuie sa facem urmatorul pas. Construim ceva special aici si asigurandu-ne jucatori importanti pe termen lung inseamna ca putem merge mai departe cu incredere", a declarat Benitez pentru site-ul oficial al clubului.