Succesul Barcelonei, scor 2-0, impotriva lui Manchester United s-a terminat tragic pentru patru suporteri ai catalanilor, acestia decedand dupa ce au fost calcati cu un microbuz de un fan al lui Manchester United, informeaza Reuters. Totul s-a intamplat in localitatea Ogbo, din Nigeria.

In timp ce un grup de sustinatori ai Barcelonei sarbatorea succesul trupei lui Guardiola, un fan de origine nigeriana al lui United, suparat de infrangerea lui Ronaldo, Rooney si compania, a intrat cu microbuzul personal in acestia. In urma impactului, patru dintre microbisti au decedat, iar alti 10 au fost raniti. Soferul criminal a fost ulterior arestat.

O alta tragedie s-a intamplat la Martorell (langa Barcelona), acolo unde un sustinator al Barcelonei a murit in urma unei crize cardiace. Microbistul nu a rezistat la presiunea finalei Champions League de la Roma.

In urma cu cateva saptamani, un alt microbist catalan a decedat dupa ce a cazut in raul Onyar, in timp ce se bucura pentru victoria Barcelonei din Cupa Regelui Spaniei (4-1 cu Bilbao).