Cristiano Ronaldo a fost foarte suparat dupa infrangerea in fata Barcelonei, scor 2-0, starul portughez aruncand cuvinte grele catre Sir Alex Ferguson dupa terminarea partidei de la Roma. Atacantul il vede pe tehnicianul Diavolilor drept principalul vinovat pentru insucces, considerand ca tactica pentru finala a fost una total gresita.

"Nu am facut nimic bine. Tactica nu a fost buna si totul a fost gresit pentru noi. Am fost in joc numai 10 minute, iar dupa nu am fost in stare sa ne mai regasim", a declarat Ronaldo (pentru The Sun)despre tactica gandita de Sir Alex Ferguson.

"Toata munca noastra de un sezon a fost naruita de cateva greseli in aparare. Nu am jucat asa cum ne-am fi dorit, iar in plus cativa dintre jucatorii la care am avut pretentii nu au prins o seara prea grozava. Au fost echipa mai buna (nr Barcelona) si au reusit sa puncteze chiar de la primul sut. Momentele de geniu decid un meci, iar astazi (nr miercuri) ei au meritat din plin sa castige", a declarat Alex Ferguson.

"Suntem foarte fericiti. Vreau sa felicit clubul si suporterii. Am avut multe probleme, dar golurile lui Eto'o si Messi au demonstrat ca suntem mai buni. Trebuie sa-mi stapanesc emotia. A trebuit sa ne aparam bine, sa atacam bine. Jucam totusi impotriva celei mai bune echipe din lume. Am intrat in randul echipelor mitice. Am avut probleme cu presingul lui Manchester la inceputul meciului. Trebuie sa recunoastem ca am avut sansa la prima lovitura libera a lui Ronaldo, apoi golul lui Eto'o a schimbat datele problemei. Au avut ocazii, am avut si noi, dar cei care au controlat meciul am fost noi", a declarat Josep Guardiola.

FC Barcelona a castigat Liga Campionilor dupa ce a invins mai clar decat o arata scorul (2-0) pe Manchester United, intr-o finala care a avut loc pe Stadio Olimpico din Roma. Este cel de-al treilea trofeu din istoria clubului catalan.