Comisia de Apel a federatiei de fotbal a acordat echipei Universitatea Craiova licenta pentru a evolua in viitorul sezon al campionatului de fotbal.

Anterior, comisia de licentiere refuzase demersul Craiovei, intrucat in evidentele clubului oltean figura o datorie neachitata. Craiova a inaintat apel, prezentand acte ce dovedeau ca administratia clubului nu mai are niciun fel de datorie.

Cu o zi mai devreme de judecarea apelului, patronul Craiovei se plangea ca exista o conspiratie impotriva Universitatii: "Vor sa ne retrogradeze, pentru ca locul nostru din Europa League sa ajunga in dreptul unei alte echipe!" - Adrian Mititelu, patron Craiova.

La 24 de ore distanta, tonul lui Mititelu s-a schimbat radical: "Faptul ca ni s-a acordat licenta a fost un gest normal, nu vreo minune. Am demonstrat ca nu aveam nicio datorie, iar a doua comisie a judecat corect, nu si prima comisie".

Craiova ocupa locul 5 in Liga 1 si are mari sanse sa intre in Europa League. Vineri, oltenii joaca pe terenul Stelei, echipa despre care conducatorul "Stiintei" a sugerat ca s-ar fi aflat in spatele acestei amenintari cu neacordarea licentei.

"Pentru ca aseara a spus la televizor ca ar lua locul Craiovei in Europa League, Becali si-a dat un autogol. Toata campania electorala pe care si-o face prin Oltenia este ZERO. Ne vedem vineri, in Ghencea. NU e un meci decisiv pentru noi, e un meci decisiv pentru Steaua!" - Adrian Mititelu.