Tribunalul de Arbitraj Sportiv a precizat, miercuri, ca va lua o decizie in cazul depunctarii echipei FC Timisoara in data de 5 iunie, informeaza site-ul oficial al forului. Cum campionatul se incheie pe 10 iunie, inainte de ultima etapa se va sti exact care va fi situatia celor 6 puncte luate banatenilor in scandalul palmaresului.

"O decizie in procesul intentat de clubul FC Timisoara impotriva FIFA si FRF, in ceea ce priveste depunctarea cu sase puncte va fi anuntata vineri, 5 iunie", se arata intr-un comunicat al TAS.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv anuntase ca o decizie finala in acest proces va fi anuntata pe 28 mai, dar termenul limita a fost mutat pe 5 iunie.

Echipa FC Timisoara a fost obligata de FIFA (dupa ce a pierdut litigiul cu Claudio Zambon) sa isi schimbe sigla, culorile, echipamentul si site-ul, iar cu toate ca formatia de pe Bega ar fi trimis dovezi ca acest lucru s-a schimbat, FIFA a somat FRF sa depuncteze echipa patronata de Marian Iancu (cu 6 puncte) pentru neindeplinirea obligatiilor.

FC Timisoara a atacat decizia la TAS, iar o hotarare in acest caz va fi data in data de 5 iunie.

In acest moment, FC Timisoara se afla pe locul trei, cu 61 de puncte, dar in cazul in care ar primi cele sase puncte de la TAS ar ajunge pe prima pozitie, cu 67 de puncte (cu unul mai mult decat liderul Urziceni).