Tribunalul pentru arbitraj in sport (TAS) "arbitreaza" si lupta pentru titlu in Romania: oficialii de la Lausanne vor anunta verdictul in dosarul punctelor retrase Timisoarei, abia dupa meciul derby cu Unirea Urziceni.

Informatia a fost dezvaluita marti de patronul banatenilor, Marian Iancu, ai carui avocati au primit de la Lausanne un nou termen: 5 sau 6 iunie, atunci se vor anunta decizia si motivarea ei. Astfel, Timisoara afla abia dupa intalnirea cu Unirea Urziceni daca isi recupereaza punctele pierdute la masa verde.

Iancu ar fi vrut sa stie inca inaintea jocului cu ialomitenii daca echipa sa poate conta pe cele 6 puncte care ar deveni esentiale in economia finalului de stagiune - Timisoara ocupa in acest moment locul 3, la 5 puncte in urma Urziceniului si 4 in spatele lui Dinamo. Cu punctele de la TAS, situatia se schimba radical.

Iancu a devenit brusc pesimist in chestiunea TAS: "E greu sa se ia o decizie impotriva FIFA", a declarat patronul banatenilor, sugerand ca avocatii de la Lausanne nu vor intoarce o sanctiune dictata in toamna de forul care guverneaza fotbalul mondial.