Miercuri, comisia de apel din federatia de fotbal va decide daca Universitatea Craiova va primi licenta pentru a evolua si la anul in prima liga. "Stati linistiti, Craiova nu va fi retrogradata! Exista insa pericolul sa nu joace in Europa League", a spus seful LPF, Dumitru Dragomir, cu o zi inaintea anuntarii judecarii apelului la FRF.

Aceasta varianta a fost confirmata si de impresarul Daniel Stanciu, un apropiat al cercurilor federale: "Din ce am inteles, Craiova nu va fi retrogradata, insa nu va juca in Europa League, pentru ca federatia trebuie sa tina cont de recomandarile UEFA. iar recomandarile sunt cam obligatorii", a spus Stanciu (GspTV).

Inaintea fiecarui sezon, echipele trebuie sa respecte conditiile unui dosar de licentiere, pentru a primi din partea FRF dreptul de a evolua in Liga. Craiova nu primise acceptul in urma cu doua saptamani, din cauza unei datorii pe care patronul oltenilor nu o achitase. Dupa ce a introdus apelul, Adrian Mititelu a obtinut o dovada de la administratia financiara prin care se arata ca societatea sa nu are nicio datorie.

"Circula foarte multe zvonuri si ma tem ca Mircea Sandu nu este strain de aceasta incercare de a ne scoate din circuitul primei ligi. Totodata, s-ar putea ca anumite echipe sa fie interesate sa iesim din cupele europene. Eu sincer nu am multe sperante ca va fi bine, desi - repet - Craiova nu are nicio problema" - Adrian Mititelu, patron Craiova.

"Adrian m-a sunat, insa nu pot sa mai vorbesc cu nimeni, nu vedeti ca DNA-ul este cu ochii pe fotbal? Sa ma pomenesc cu acuzatii de trafic de influenta? M-ar durea sufletul sa vad Craiova retrogradata" - Mircea Sandu, presedinte FRF.