Juventus Torino a anuntat, in cursul zilei de marti, ca a obtinut semnatura fotbalistului brazilian Diego, de la Werder Bremen, pentru 24.5 milioane de euro, informeaza AFP. Dupa mai multe saptamani de negocieri, vedeta germanilor a poposit in curtea Batranei Doamne, acolo unde este vazut ca baza de fundament a noului Juve.

In varsta de 24 de ani, Diego a semnat cu torinezii un contract valabil pana in iunie 2014, mijlocasul petrecand la Werder trei sezoane dupa sosirea de la FC Porto.

Fotbalistul va imbraca pentru ultima data tricoul lui Werder in cursul acestei saptamani, atunci cand formatia din Bremen va intalni pe Leverkusen in finala Cupei Germaniei.

Diego a bifat 84 de meciuri pentru Werder si 38 de goluri, iar la Torino a fost adus pentru a-l inlocui pe cehul Pavel Nedved, cel care se va retrage la finalul acestui sezon.

Juventus va plati in prima faza 14 milioane de euro pana la 1 iunie 2009, alte 5.5 milioane pana pe 1 iulie 2010, iar restul de 5 milioane pana pe 1 iulie 2011.

"Sunt fericit ca am ajuns la Juventus, unul dintre marile cluburi ale Europei, acolo unde am visat sa joc inca de cand eram copil", a declarat Diego dupa ce a semnat cu torinezii.