Proaspat campion al Belgiei cu Standard, Ladislau Boloni se gandeste deja la cum sa intareasca echipa pentru Champions League. Surprinzator sau nu, fostul selectioner are pe lista nu mai putin de patru romani, Marius Niculae, Mihai si Florin Costea si Dani Coman. Singura problema ar fi aceea ca in Liga 1 se joaca la o viteza mult inferioara fata de campionatele straine.

"Echipa va suferi modificari, fiindca vom fi nevoiti sa vindem din jucatori. Unii au crescut prea mult. Mi-ar placea sa aduc jucatori romani. Singura problema pe care o am cu fotbalistii romani este cea de adaptare la un alt ritm de joc. Cel de acasa e prea lent comparativ cu campionatele straine. Mi-ar placea sa-l aduc la Standard pe Marius Niculae. Cunosc omul si copilul pe care l-am bagat la nationala ca sa batem Ungaria cu golurile lui. E bun acest tip de jucator bataios. As vrea sa-i vad mai bine pe fratii Costea, de la Craiova, iar ca portar imi place mult Dani Coman", a declarat Boloni pentru Evz.

Standard Liege a devenit campioana a Belgiei dupa ce a invins cu 1-0 pe Anderlecht in finala campionatului (in tur fusese 1-1). Cu o saptamana inainte de castigarea titlului, Ladislau Boloni primise distinctia de cel mai bun antrenor din Belgia.