CFR a obtinut trei puncte importante pentru asigurarea unui loc bun in clasamentul final al Ligii 1. Clujenii au castigat partida din etapa a 32-a si devin primii care reusesc sa-i invinga pe pitesteni la ei acasa in returul campionatului. Mara a deschis scorul in minutul 10, dupa o greseala in defensiva pitestenilor, iar Deac a inscris al doilea gol in minutul 77. CFR urca acum pe locul patru, la trei puncte de FC Timisoara.

Click aici pentru clasamentul si rezultatele Ligii 1

Bogdan Mara profita de greseala din defensiva a lui Lacusta si deschide scorul dupa zece minute de joc. Clujenii continua atacurile la poarta lui Bosneag pe parcursul primei reprize, dar Culio, Kone, Dubarbier si Mara nu reusesc sa inscrie.

In minutul 55 pitestenii rateaza o ocazie mare de a egala. Voicu patrunde in careu, trimite balonul peste portarul Nuno Claro, dar Viera isi salveaza echipa si respinge de pe linia portii. Deac inscrie golul al doilea al clujenilor (min. 77), tot dupa o greseala in defensiva, de data aceasta a lui Bazzi. Faza golului a pornit de la o lovitura libera de care au beneficiat clujenii. Culio a sutat pe jos, Tames a respins, mingea a revenit clujenilor, iar Deac a inscris din 12 metri. Peste doua minute, Galiassi primeste cel deal doilea cartonas galben si lasa CFR-ul in inferioritate numerica. Finalul de repriza apartine gazdelor. Doman suteaza puternic de la mare distanta, dar sutul sau loveste transversala.

Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj: "Am facut un joc bun si am dat totul pentru a castiga. Am inscris repede si am avut inca patru ocazii bune de a marca. Daca in prima repriza am dominat, trebuie sa recunosc ca partea secunda i-a apartinut Argesului. Totusi, am reusit sa marcam din nou si victoria noastra a devenit clara".

Ionut Badea, antrenor FC Arges: "Din pacate, am pierdut pentru prima data acasa in acest sezon. A fost un meci determinat de caracteristicile echipelor. Jucatorii mei au facut tot ce a depins de ei, dar au facut cateva greseli individuale la inceputul meciului, care ne-au costat. CFR nu ne-a surprins din punct de vedere tactic, insa diferenta s-a facut pe partea individuala. Ca sa o bati pe CFR, trebuie sa ai noroc si sa o prinzi intr-o zi slaba".