Seicul Mansour Bin Zayed Al Nahyan, patronul lui Manchester City, nu se dezminte, omul de afaceri dorind cu orice pret sa faca din formatia de Premier League un nume in fotbalul de pe Batranul Continent. Ultima isprava a fost un contract de 10 milioane de euro pe sezon pentru Messi, in timp ce Barcelona primea 150 de milioane pentru starul sau argentinian, informeaza AFP.

Clauza de eliberare a lui Messi a fost stabilita de campioana Spaniei la 150 de milioane de euro, lucru care nu l-a deranjat prea mult pe Zayed Al Nahyan.

Messi a refuzat un salariu fabulos de 10 milioane de euro pe sezon, argentinianul primind un contract valabil pentru patru ani. In varsta de 21 de ani, starul catalanilor a refuzat propunerea demna de luat in seama a lui City, precizand ca vrea sa ramana la Barcelona. Conform Marca, si Raul a respins o intelegere cu Manchester City, ibericul preferand sa ramana sub culorile Realului din Madrid.

Pe lista de achizitii a lui City se mai numara Sergio Aguero si Diego Forlan, ambii de la Atletico Madrid, si David Villa, de la Valencia.