FC Barcelona a anuntat, in cursul zilei de marti, ca a reusit sa-i recupereze pe Thierry Henry si pe Andres Iniesta, fotbalisti care devenisera incerti pentru finala Champions League cu Manchester United, sustine Marca.

Staff-ul medical al catalanilor au facut eforturi mari pentru ca cei doi titulari sa fie prezenti pe gazon in data de 27 mai, atunci cand Barcelona incearca tripla (castigarea campionatului, a cupei si a Ligii Campionilor).

"Vor fi refacuti pana la ziua meciului. In cazul lui Henry s-ar putea ca recuperarea sa decurga putin mai greoi, deoarece problemele sale sunt la articulatii. Cu toate acestea, Thierry va merge la Roma", au declarat medicii iberici ai campioanei Spaniei.

Iniesta s-a accidentat in timpul partidei cu Villarreal, din etapa cu numarul XXXV din Primera Division, in timp ce Henry a acuzat probleme la genunchi dupa victoria categorica, scor 6-2, din El Classico cu Real Madrid.

Finala Manchester United - FC Barcelona va avea loc, miercuri, 27 mai, de la ora 21.45, pe Stadio Olimpico din Roma. De la catalani vor absenta Dani Alves si Eric Abidal (suspendati), in timp ce de la United va lipsi Darren Fletcher (suspendat).