Dinamo respira usurata dupa ce a castigat derby-ul etapei impotriva Timisoarei lui Gabi Balint, scor 3-1. Gigel Bucur (`10) a deschis scorul in Stefan cel Mare, insa Dinamo a revenit pe finalul primei reprize si, in patru minute, N`Doye si Marius Niculae l-au executat pe Pantilimon. Timisoara a mai incasat o lovitura imediat la reluarea partidei cand acelasi N`Doye a inscris pentru 3-1 din penalty.

Dinamo urca din nou pe prima pozitie a clasamentului cu 65 de puncte, la doua puncte in fata Urziceniului si la cinci de FC Timisoara. Presiunea se muta acum pe echipa lui Balint care ar putea pierde si locul 3 pe finalul campionatului pentru ca CFR Cluj s-a apropiat la doar trei puncte.

"Nu pot decat sa ii felicit pe jucatori. Au demonstrat ca merita sa fie pe prmul loc in clasament. Puteam sa marcam mai mult. Nu sumtem campioni. Jucam la Urziceni si cu Brasov, sunt echipa puternice. Ii felicit pe suporteri, care au dus echipa la victorie. Nici pe vremea mea nu era asa atmosfera. Am avut emotii, Timisoara joaca, castiga meci de meci. Au un antrenor bun, le-am spus jucatorilor sa se respecte pe ei si sa demonstreze ca merita sa fie lideri. Le multumesc actionarilor care au fost alaturi de echipa cu vitamine. Imi pare rau ca nu l-am surprins decat cu 3 goluri pe Balint. Suntem puternici, suntem buni. Ma bucur ca jucatorii mei si-au vazut de treaba si nu au ascultat de cei care spuneau ca va fi blat." a spus Mircea Rednic la gsptv.

"Am pierdut un meci pe care l-am avut in mana. Puteam sa facem 2-0, insa ne-au costat greselile personale. La pauza am intrat calmi, gata sa ne refacem moralul, insa a avenit acel penalty si totul s-a dus. Exista o anumita timorare pe jucatori. Mai sunt trei etape, se poate intampla orice. Pentru noi este important sa castigam cele trei meciuri. Ne gandim ca o sa primim inapoi cele 6 puncte, ca altfel ar fi greu sa fim campioni. Am avut un meci in mana si nu am reusit sa castigam. Imi pare rau", a spus Gabi Balint la gsptv.

Marian Iancu: Jucatorii au o situatie financiara foarte buna si nu am nicio parghie sa-i motivez. Facem ce face si reusim sa fim penibili. O sa am o discutie cu jucatorii mei sa-mi spuna si mie cat sunt de stabili financiari de nu mai pot fi motivati. Nu stiu daca a fost 11 metri, dar Tudor este acoperit, Cred ca Urziceni este peste Dinamo" (sport.ro)

Vasile Turcu: "Nu mi-am facut griji la 1-0 pentru ca eram la inceputul meciului. Am aratat ca meciul din Cupa a fost doar o intamplare. Meritam campionatul. Cred ca titlul se va juca duminica viitoare la Urziceni. N`Doye a fost jucatorul numarul unu" (sport.ro)

Cum s-au marcat golurile:

min 49 GOOOL Dinamo: Lovitura de la 11 metri obtinuta de Danciulescu dupa un duel cu Badoi

min 45 GOOOOL Dinamo: Marius Niculae il invinge cu o lovitura de cap pe Pantilimon dupa o centrare bun a lui Bostina

min 41GOOOOL Dinamo: N'Doye inscrie pentru Dinamo ! Cristea a lasat balonul pentru N'Doye care a sutat de la 25 de metri pe jos si a restabilit egalitatea

min 10 GOOOOOL Timisoara!!! Gigel Bucur s-a descurcat excelent intre Moti si Tamas si a sutat precis in viclul portii lui Matache.