Antrenorul Marius Lacatus a demisionat duminica seara, dupa o serie de rezultate submediocre la comanda echipei Steaua. Pana la finalul campionatului (din care au mai ramas trei etape), Steaua va fi antrenata de antrenorul secund Massimo Pedrazzini.

Lacatus a luat decizia demisiei, dupa o discutie purtata cu patronul echipei. "Nu il dau afara, el stie ce trebuie sa faca", declarase acesta dupa ultimul meci al Stelei, esecul de vineri seara cu Rapid (1-2 in Ghencea).

"Le multumesc celor care au fost mereu alaturi de noi si imi pare rau ca nu am reusit sa le aducem satisfactiile pe care ni le doream atat noi, cat si ei,astfel incat sa fi fost la finalul sezonului pe un loc de UEFA Champions League. Am luat decizia de a pleca in urma unei discutii avute cu patronul Stelei, considerand ca este mai bine atat pentru echipa, cat si pentru mine", a declarat Marius Lacatus pentru site-ul oficial al clubului din Ghencea.

Lacatus si-a mai dat demisia in toamna, dupa infrangerea cu Lyon (Champions League), insa a revenit dupa cateva saptamani, pentru a pregati returul de campionat.

"Pedrazzini va conduce echipa in ultimele trei partide. Eu voi fi prezent la fiecare antrenament de-acum pana la sfarsitul campionatului. Sunt patru antrenori la care ma gandesc pentru a prelua echipa din vara: Dan Petrescu, Basarab Panduru, Walter Zenga si Cristiano Bergodi", a declarat patronul Becali la postul de televiziune sport.ro.