Dan Petrescu a obtinut prima sa victorie pe terenul Otelului de cand antreneaza pe Unirea Urziceni. Ialomitenii au castigat, duminica, meciul din etapa a 31-a in fata elevilor lui Petre Grigoras, scor 2-0. Golurile partidei au fost marcate in minutul 67, de Varga si in prelungiri de catre Onofras. Urziceniul strange inca trei puncte importante pentru mentinerea in lupta pentru titlul de campioana. Formatia ialomiteana urca pe locul intai pana la disputarea meciului dintre Dinamo si FC Timisoara.

Click aici pentru rezultate si clasamentul Ligii 1!

Urziceniul a deschis scorul prin Varga (min. 65), care trimite in vinclu un sut puternic de la coltul careului. Carja primeste al doilea cartonas galben pentru o tinere de tricou, iar Otelul joaca in inferioritate umerica din minutul 79. Onofras marcheaza al doilea gol, singur cu poarta goala, in minutul 90. Portarul Galatiului, Kolev se accidenteaza, iar locul in poarta i-a fost luat de Paraschiv in ultimele minute ale partidei.

Dan Petrescu, antrenor Unirea Urziceni: "A fost bucurie mare in vestiar. Va fi greu in continuare, dar am obtinut o victorie mare la Galati, in fata unei echipe tinere, care jucase la Timisoara foarte bine. Am avut ocazii mari si am avut noroc ca am reusit sa deschidem scorul imediat dupa pauza. E bine ca tinem aproape de Timisoara si Dinamo, ros-albii ar fi jucat relaxat daca noi pierdeam, asa, vor avea un stress suplimentar".

Marius Stan, patron Otelul Galati: "Urziceniul este o echipa care merita locul pe care il ocupa in clasament".