Desi a fost demis impreuna cu antrenorul Nicolo Napoli dupa ce a facut egal cu Gloria Buzau, secundul Ionel Gane a condus sambata antrenamentul Universitatii Craiova.

Zi neagra pentru Universitatea Craiova. Vineri, oltenii au remizat pe teren propriu cu ultima echipa clasata in Liga 1, Adrian Mititelu l-a suspendat din functie pe antrenorul Nicolo Napoli, iar Comisia de Licentiere a Federatiei Romane de Fotbal nu le-a dat dreptul de a mai juca si in sezonul urmator in prima liga.

“Noi nu avem o problema reala. Sunt niste aiureli. Vreau sa lamuresc problema asta cu licentierea, clubul indeplineste conditiile fara probleme. Si anul trecut au fost cinci echipe, si anul acesta tot cinci. Universitatea Craiova nu are nicio datorie. Ne-au prins la cotitura, pentru ca si noi am fost naivi. Pentru apel vom depune tot ceea ce trebuie si vom indeplini cu brio conditiile de licentiere. Restul sunt povesti", a declarat Adrian Mititelu pentru site-ul oficial al clubului.

Decizia luata vineri poate fi atacata cu recurs, iar Comisia de Apel va rejudeca acest caz in 31 mai 2009.

"Nu va pot spune decizia Comisiei, pentru ca ea se poate ataca prin recurs. Pe 31 mai se va da sentinta", a mentionat Viorel Duru, directorul Comisiei de Licentiere, potrivit prosport.ro.